Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Panouri radiante electrice infrarosu Ecosun
Brand
Lux,Joasa si Inalta temperatura
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Panourile Radiante electrice ECOSUN reprezinta noul val tehnologic in sistemele de incalzire. Practice, usor de instalat in orice tip de incapere, economice si cu un cost redus, panourile ECOSUN sunt produse de ultima generatie fiind distribuite    in ARAD prin ELECTROCALOR INSTAL. Elementul activ este produs in U.K iar asamblarea in Cehia, rezultand un produs de calitate si cu eficienta ridicata, testat ani de zile    pe piata vest-europeana.

- Panourile radiante de joasa temperatura ECOSUN se adreseaza in principal incalzirii spatiilor de birouri, spatiilor comerciale, magazine, apartamente si case de locuit, asemenea se folosesc cu success pentru incalzirea in zona picioarelor daca sunt montate in birouri, ghisee sau in bancile din biserici (ECOSUN K+)

- Panourile radiante de temperatura inalta ECOSUN SB sunt concepute pentru incalzirea radianta a spatiilor cu plafon inalt, intre 3.5 m si 10 m, cum ar fi sali de sport, spatii industriale si depozite, hale industriale, spatii zootehnice, ferme animaliere etc.

- Panourile radiante de sticla si marmura sunt alegerea potrivita pentru incalzire spatiilor de locuit unde utilitatea si designul sunt la fel de importante. Pe langa functia de incalzire radianta cu unde termice (infrarosu), panourile din sticla GR si marmura MR aduc un plus de eleganta spatiului de locuit sau biroului dumneavoastra.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura